Natuurhistorisch & Volkenkundig

KUNSTEXPOSITIE CHARLOTTE DE VRIES NOG HELE MAAND TE ZIEN

Kunstwerken gaan in verkoop, bieden mogelijk

De twaalf kunstwerken die Charlotte de Vries voor het NVMO maakte, zijn nog de hele maand september te bewonderen. Liefhebbers kunnen een bod uitbrengen op de werken.

Charlotte liet zich inspireren door twaalf bijzondere voorwerpen in het museum. Naast de kunstwerken vatte ze haar ontdekkingsreis samen in een begeleidend kunstboek. Op 7 september werd de bijzondere expositie van Charlotte geopend en werd haar boek gepresenteerd. In een opmerkelijke opstelling staan de werken geĆ«xposeerd in combinatie met de museale objecten die er aan ten grondslag liggen. Dit biedt bezoekers een heel andere kijk op museumstukken.

Charlotte de Vries every object tells a story

veiling
In het boek staan alle kunstwerken en museumobjecten afgebeeld, begeleid door wetenswaardigheden en een verbindend verhaal, dat als een rode draad door het boek loopt en de bijbehorende ontdekkingsreis vertelt. Dat maakt dit unieke museum-kunstboek tot een verrassende expeditiegids voor nieuwsgierige mensen. De kunstwerken worden geveild middels biedlijsten. De opbrengst komt deels ten goede aan het museum.

geregistreerd museum

ohoe

facebook   twitter

Volwassenen 4,50 euro
Kinderen (tot 12 jaar) 2,50 euro
Deelname doemiddag  3,50 euro (incl. materiaal)

 

Voor kinderen is een speurtocht beschikbaar.

Groepen van 15 of meer betalende personen 20% korting. Donateurs en CJP gratis.

museum logo