Natuurhistorisch & Volkenkundig

Zomerschool

Verras jezelf of je gezin deze zomer met een cursus aan de zomerschool van het NVMO! Het Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum in Oudenbosch verzorgt een keur aan zomerse cursussen rond de thema’s van het museum. Deze cursussen laten u kennismaken met natuur, bijzondere handvaardigheden en andere culturen. Leerzaam, ontspannen en voor iedereen.

logo Zomerschool

Bevlogen docenten

De cursussen worden gegeven door ervaren, deskundige en bevlogen docenten met een eigen atelier, praktijk of bedrijf. Lezinghouders zijn gedreven onderzoekers die vele jaren onderzoek deden naar de onderwerpen van hun keuze. Soms zelfs zijn zij verzamelaar geworden en gespecialiseerd in objecten, tentoongesteld in het NVMO. Dit materiaal wordt in de zomerse cursussen gebruikt voor verduidelijking en inspiratie.

Inschrijven
Voor informatie of aanmelden: Natuurhistorisch en Volkenkundig Museum Oudenbosch, Markt 30a, 4731 HP Oudenbosch of via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

affiche zomerschool 2018

Programma 2018
Tussen 9 en 15 juli en tussen 11 en 17 augustus worden elf cursussen aangeboden. Leerzaam, ontspannen en voor iedereen…. Hier het overzicht van de cursussen voor het overzicht.

geregistreerd museum

ohoe

facebook   twitter

Volwassenen 4,50 euro
Kinderen (tot 12 jaar) 2,50 euro
Deelname doemiddag  3,50 euro (incl. materiaal)

 

Voor kinderen is een speurtocht beschikbaar.

Groepen van 15 of meer betalende personen 20% korting. Donateurs en CJP gratis.

museum logo